Hallo, met YUMY

Ik ben Kelly Brunninkhuis, de vrouw achter Yumy: een enthousiaste, snelle en kritische denker, schrijver en spreker. Ik help ZZP & MKB met hun marketing- en communicatievraagstukken. Mijn sociale aard, scherpe pen en brede ervaring komen daar heel goed bij van pas.

Het gezicht

‘Geef gezicht aan je bedrijf’, adviseer ik mijn klanten. Nou, hier is de mijne. En een stukje persoonlijkheid werkt vaak ook, zodat jij, hallo lieve lezer, mij beter leert kennen en daardoor kan inschatten of ik met of voor jou kan werken.

Met een diploma Communicatie, voorliefde voor schrijven en interesse in marketing is het niet verwonderlijk dat ik ‘te huur’ ben voor al die zaken. Of je nu een interim communicatiedeskundige zoekt, een freelance schrijver of een zelfstandige marketeer: ik help graag. Mocht je op zoek zijn naar een cv om te checken of ik eigenlijk wel opgeleid voor zulke zaken, check vooral even mijn LinkedIn voor de droge opsomming opleiding, werkervaring en nevenactiviteiten.

Graag zou ik je daarnaast vertellen dat ik een serie indrukwekkende hobby’s heb, maar helaas moet ik op dat vlak teleur stellen. Schrijven (o.a. aan de Schrijversvakschool), sporten (telt wandelen en CrossFit op senioren niveau?) en lezen (literair snobwerk, maar Jill Mansell en de Libelle voldoen ook meer dan prima). Oh, en natuurlijk vooral tijd doorbrengen met mijn vriend en twee zoons in het mooie Groningen.

Meer weten? Ik ga graag met je in gesprek.

    Wat is je naam?