YUMY | marketing en communicatie specialist in Groningen

Tekstschrijver in Groningen gezocht? Gevonden!

Jij zoekt een steengoede tekstschrijver in Groningen. Voor de redactie van grote tekstdocumenten, aansprekende korte copy op Social Media en alles daar tussenin. Ik ga graag voor jouw bedrijf aan de slag. De richtprijzen vind je hieronder. Benieuwd wat ik voor jou in woorden kan gieten?

Neem contact op.

Eerder schreef ik al artikelen voor stadsmagazine Indebuurt, ondernemersplatform Ikonderneemhet, werkte ik aan webteksten voor Koopman en schreef ik interviews voor ondernemersloket GroBusiness.

0
"Door Kelly's flexibele en toegankelijke houding is het makkelijk samenwerken. Het lukt haar om mijn zakelijke, droge teksten in korte tijd actief, wervend en inspirerend te maken. Mede dankzij haar blijf ik zichtbaar op sociale media, en heb ik ook nog eens veel plezier om dat te doen!"
0
Mare Kiers
cultureel fondsenwerver
Ontwerp zonder titel (1)
"Simpel schrijven over pensioen is voor mij als pensioenspecialist een hele opgave. Gelukkig hielp Kelly mij om teksten steeds nog beter te maken. Kelly heeft een frisse en positief kritische kijk op communicatie. Ze heeft mij geholpen om me nog beter te verplaatsen in de klant."
Ontwerp zonder titel (1)
Dick Mollema
Mollema Pensioenconsultancy

Klaar voor de start?
Contact!

    Wat is je naam?