"De samenwerking met Kelly van YUMY is een spetterend en onvergetelijk feestje. Kelly heeft zich ontzettend goed voorbereid en verdiept in wie wij zijn en wat wij willen uitstralen als organisatie. Nadat Kelly van YUMY een overzichtelijk, creatief en gemakkelijk te gebruiken Social Media contentplan voor ons maakte, misten wij haar eigenlijk al en hebben we besloten dat het feestje voorlopig nog niet voorbij is. Nu beheert YUMY dan ook al onze Social Media kanalen."
SallyTrainplein
"Kelly, is een vrolijk en doortastende online marketing specialist. Ze weet duidelijk hoe ze ons kan helpen onze zichtbaarheid te vergroten en heeft hier een eigen visie op. Voor ons was het na een paar jaar proberen om het zelf te doen een opluchting om Kelly de leiding te laten nemen. Ze houdt ons bij de les als we weer verzanden in ons dagelijks werk ;-)."
AlbertPure Infinity
"Dankzij YUMY ben ik inhoudelijk goed op weg geholpen bij de website en social media van Ovide. Na een korte briefing werd de content -passend bij mijn stijl én doelgroep- al snel aangeleverd. YUMY heeft de juiste vertaalslag weten te maken. Heel blij met onze samenwerking!"
LisetteKindercafé Ovide
“YUMY heeft ons geholpen met het opzetten van Instagram en LinkedIn en het verbeteren van onze Facebook pagina. Wij hebben onze zichtbaarheid en naamsbekendheid hierdoor kunnen vergroten. Voor ons echt een eyeopener hoe we Social Media nu het beste in kunnen zetten voor onze organisatie: er is een wereld voor ons open gegaan. Kelly van YUMY heeft al haar vakkennis en enthousiasme in deze opdracht gestoken en daar zien wij de resultaten van: een echte aanrader!”
Annevan der Meulen Makelaars
“Voor onze organisatie heeft YUMY een SEO blog verzorgd over een onderwerp binnen de fashion industrie. YUMY heeft zich erg goed verdiept in ons bedrijf en onze doelgroep waardoor de tone of voice van de blog perfect matcht met ons bedrijf. De SEO blog heeft ons weer een stapje verder geholpen in ons SEO project, hierdoor zal ons organisch verkeer weer een stukje toenemen. De opdracht is door YUMY erg snel en adequaat opgepakt en uitgevoerd. Wij hebben de samenwerking als zeer positief ervaren. Het contact verliep erg fijn, duidelijk en concreet. Voor het uitbesteden van dit soort opdrachten vinden wij het erg belangrijk dat een bedrijf goed begrijpt wat je als opdrachtgever voor ogen hebt, en dat heeft YUMY boven verwachting goed begrepen."
MirteWebshop ComeGetFashion
"Kelly is iemand die kijkt naar mij als klant: wie ik ben en welke behoefte ik heb voor wat betreft de marketing passend bij mijn bedrijf. Daarnaast kan zij heel goed de juiste teksten vinden voor hoe ik als ondernemer werk en hoe ik klanten kan helpen met mijn dienstverlening. Ik kan Kelly ten zeerste aanbevelen om je zichtbaarheid via marketing te vergroten!"
JeanetHypotheekadvieskantoor van Marion
"Dankzij Kelly van YUMY zijn dingen overzichtelijker geworden voor mijn bedrijf. Kelly heeft structuur aangebracht waar ik altijd weer op terug kan vallen in tijden van drukte. Ze houdt goed haar doel voor ogen en heeft een duidelijk beeld van de tussenstappen die gemaakt moeten worden om een doel te bereiken. Ik ben erg blij met de ondersteuning die YUMY mij en mijn bedrijf biedt!"
LaurineCake Mixstore

Wil jij ook aan de slag met de marketing van jouw bedrijf?